hej hallå Tindra här!

Spread the love

Hej nu har jag varit kattungeledig från min foder värds matte och det var välbehövligt 🙂 Åh fick fyra kattungar  denna första gång två hanar och två honor…Jag vet att fodervärdsmatte vet bara vad honorna heter chokolatte och camille men nu står det still i huvudet vad mina söner heter kan någon hjälpa mig dom börjar på c i alla fall.

Min första kull kallas för c kullen av tvåbeningarna som  ansvarar för det där kring aveln. Jag känner att det är lugnt och skönt ligger på mitt favoritställe nu i klösträdet hos fodermatte och vilar och chattrar förstås.. får mitt gamla vanliga  ”krubb” men till helgen kanske jag får en bit fisk eller en eller två skinksnurror som helg gottis sa foderma får se hur det blir med den saken….Trist väder är det ute och inga kul människor och djur att kolla på från köksfönstret eller rumsfönstret….bäst att sova ett par timmar  vi höres!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *