Inlägg från fodermatte Elin

Katt vakt= katt fodermatte och jag saknar henne redan… Det är en pälsklädd liten vän  som jag saknar. Att hon alltid eller nästan alltid välkomnade mig hem och vi lekte nästan varje kväll eller kelade som senaste tiden när hennes ork tröt succesivt.

Hoppas att hennes sista tid innan BF blir lugn och utan problem på något sätt , Oavsett hur många veckor hon blir borta 10 eller 12 veckor efter födsel att hon minns mig sedan när hon kommer hem till mig igen…

Kan vakna på natten att jag saknar purrandet i min säng  och det känns tomt när jag kommer hem på kvällen dom dagarna jag har aktiviteter på kvällstid….men man vänjer sig väl <3 som allt annat när man bara är tillförordnad  matte.

Tindra var ett stort stöd när saker och ting gjorde mig upprörd och ledsen när ett problem uppdagades kring familjen.  Hon kom upp i min famn vid ett par gånger  och strök med tassen i mitt ansikte utan använda klorna…

Därför tror jag  att Lussans ande har vandrat in i Tindra på något vis dom är så lika empatiska. Det är nog ovanligt k att katter är inkännande och tröstande inte som hundarna kan bli mot männskor dom håller av.

Katter har alltid facinerat mig stora som små (tamkatter), vi hade en katt i 13 år i familjen  och hoppas att Tindra åtminstone får bli 13 år och får ha en bra pensions tillvaro  efter sitt värv som avelskatt. får jobba för det åtminstone…

läser på kattsidorna att katter får sjukdomar och får avlivas ofta ,jag har lovat att jag skall lita på veterinären när det är dags för Tindra att vandra över regnbågsbron: Ingen bör få utstå Lussan fick utstå, men får väl hålla tummarna på att jag kan infria detta löfte, i bland får katter och människor snabba förlopp när de väl blir sjuka… Jobbar på att jag förhoppningsvis får tag på någon sorts jobb nu under hösten ….trevlig 14 augusti kväll..i morgon skall en sann kattentusiast fylla nästan pensionär..Hon skall få en kylskåpsmagnet till sin samling och kanske en blomsterkvast… Bamsekramar till Tindra  från Fodermatte!( skall lägga in bilder från hela året jag varit fodermatte här och i tidigare inlägg)

 

 

 

Skulle kunna sova hela långa dagen!

Det som är jobbigt nu är magen som släpar i marken vart jag än går och hoppar  suck alltså till råga på allt vill fodermatte att jag skall vara aktiv på bloggen härliga tider ..javisst fasiken vi skulle lägga in bilder på mig det är fodermattes jobb när jag flyttat till ägaren Yvonne´s familj..

Nu verkar hon mer orolig för att hon inte ska ha något vettigt att syssla med när jag är kattungeledig från henne i typ 14 veckor.. På ett sätt är det lite läskigt yvonne och Frans andra fyrbeningar är lite skrämmande faktiskt särsilt om dom inte är kastrerade….

Men jag skall få ett eget rum att vara med dom där små som kommer ur mig snart enligt Fodermatte ..Föda ja ingen aning om jag tycker det är kul eller inte men typ nödvändigt för att bli av kvillrigheterna i magen….liksom första gången för mig så det är ju lite nörvös inför….

Molly hade inte fött än när jag var hos den andra ägaren Marias familj så hon visste ju inget om födslar då…wilma bara fnös när jag frågade . Vet du vad den där kattdonnan sa till mig ? ”du lär dig vad smärta är när du föder kattungar”

fursäkta om man frågar som första gångs födslo katt _ Får man säga så det är inte riktigt snällt att vara så hemlighetsfull! ?

Jag hoppas någon är hos mig när det där förlossningen är på G så jag inte blir rädd och piper typ Yvonne och eller Melody  eller tom Frans inte vara ensam i alla fall..eller om Maria finns där i krokarna förstås alla som vart med om det tidigare bör finnas i närheten….

Fodermatte har lovat att komma och titta på underverken när de blivit lite större än första tiden.. kommer sakna hennes lugna hem när småttingarna är som livligast….Fodrmatte har lovat att jag skall få smaka lite julskinka i år….men det var ju så salt ju…får bli i fall hon har kokt julskinka…får se vad jag får för julmat i år  förra julen fick jag faktiskt lite kokt skinka( smörgåspålägg) det var gott.

varför jamar jag om julmat i augusti ?;först erfarenheten  av att bli kattmor och allt vad det handlar om …Fodermatte tror att det är fyra katter i min mage småkatter alltså…suck  den som lever får se Nervösa  Nospuffar Tindra