Inlägg från fodermatte Elin

Spread the love

Katt vakt= katt fodermatte och jag saknar henne redan… Det är en pälsklädd liten vän  som jag saknar. Att hon alltid eller nästan alltid välkomnade mig hem och vi lekte nästan varje kväll eller kelade som senaste tiden när hennes ork tröt succesivt.

Hoppas att hennes sista tid innan BF blir lugn och utan problem på något sätt , Oavsett hur många veckor hon blir borta 10 eller 12 veckor efter födsel att hon minns mig sedan när hon kommer hem till mig igen…

Kan vakna på natten att jag saknar purrandet i min säng  och det känns tomt när jag kommer hem på kvällen dom dagarna jag har aktiviteter på kvällstid….men man vänjer sig väl <3 som allt annat när man bara är tillförordnad  matte.

Tindra var ett stort stöd när saker och ting gjorde mig upprörd och ledsen när ett problem uppdagades kring familjen.  Hon kom upp i min famn vid ett par gånger  och strök med tassen i mitt ansikte utan använda klorna…

Därför tror jag  att Lussans ande har vandrat in i Tindra på något vis dom är så lika empatiska. Det är nog ovanligt k att katter är inkännande och tröstande inte som hundarna kan bli mot männskor dom håller av.

Katter har alltid facinerat mig stora som små (tamkatter), vi hade en katt i 13 år i familjen  och hoppas att Tindra åtminstone får bli 13 år och får ha en bra pensions tillvaro  efter sitt värv som avelskatt. får jobba för det åtminstone…

läser på kattsidorna att katter får sjukdomar och får avlivas ofta ,jag har lovat att jag skall lita på veterinären när det är dags för Tindra att vandra över regnbågsbron: Ingen bör få utstå Lussan fick utstå, men får väl hålla tummarna på att jag kan infria detta löfte, i bland får katter och människor snabba förlopp när de väl blir sjuka… Jobbar på att jag förhoppningsvis får tag på någon sorts jobb nu under hösten ….trevlig 14 augusti kväll..i morgon skall en sann kattentusiast fylla nästan pensionär..Hon skall få en kylskåpsmagnet till sin samling och kanske en blomsterkvast… Bamsekramar till Tindra  från Fodermatte!( skall lägga in bilder från hela året jag varit fodermatte här och i tidigare inlägg)

 

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *