Skulle kunna sova hela långa dagen!

Spread the love

Det som är jobbigt nu är magen som släpar i marken vart jag än går och hoppar  suck alltså till råga på allt vill fodermatte att jag skall vara aktiv på bloggen härliga tider ..javisst fasiken vi skulle lägga in bilder på mig det är fodermattes jobb när jag flyttat till ägaren Yvonne´s familj..

Nu verkar hon mer orolig för att hon inte ska ha något vettigt att syssla med när jag är kattungeledig från henne i typ 14 veckor.. På ett sätt är det lite läskigt yvonne och Frans andra fyrbeningar är lite skrämmande faktiskt särsilt om dom inte är kastrerade….

Men jag skall få ett eget rum att vara med dom där små som kommer ur mig snart enligt Fodermatte ..Föda ja ingen aning om jag tycker det är kul eller inte men typ nödvändigt för att bli av kvillrigheterna i magen….liksom första gången för mig så det är ju lite nörvös inför….

Molly hade inte fött än när jag var hos den andra ägaren Marias familj så hon visste ju inget om födslar då…wilma bara fnös när jag frågade . Vet du vad den där kattdonnan sa till mig ? ”du lär dig vad smärta är när du föder kattungar”

fursäkta om man frågar som första gångs födslo katt _ Får man säga så det är inte riktigt snällt att vara så hemlighetsfull! ?

Jag hoppas någon är hos mig när det där förlossningen är på G så jag inte blir rädd och piper typ Yvonne och eller Melody  eller tom Frans inte vara ensam i alla fall..eller om Maria finns där i krokarna förstås alla som vart med om det tidigare bör finnas i närheten….

Fodermatte har lovat att komma och titta på underverken när de blivit lite större än första tiden.. kommer sakna hennes lugna hem när småttingarna är som livligast….Fodrmatte har lovat att jag skall få smaka lite julskinka i år….men det var ju så salt ju…får bli i fall hon har kokt julskinka…får se vad jag får för julmat i år  förra julen fick jag faktiskt lite kokt skinka( smörgåspålägg) det var gott.

varför jamar jag om julmat i augusti ?;först erfarenheten  av att bli kattmor och allt vad det handlar om …Fodermatte tror att det är fyra katter i min mage småkatter alltså…suck  den som lever får se Nervösa  Nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *