Tror att det blir en lugn dag

Spread the love

Fodermatte gnäller över vädret och jag bryr mig inte riktigt  dom där kattungarna som skall komma störde mig hela natten  det kvillrade i magen hela natten. fram på morgonen la jag mig i fodermattes säng framför henne och somnade . Det killar när fodermatte klappar mig på magen och ryggen jag är jätte kittlig nu för tiden . Har redan käkat fyra gånger sedan 3 i natt….tänker bara på mat nu för tiden suck och jag ..hick dricker som en hel elefant …suck ….Fodermatte får fixa toan hela tiden för jag är på lådan ganska ofta nu. Min favoritmöbel skall sägas är mattan den mörka lurviga den är så skönt sval mot magen och kroppen där gillar jag att sova om jag inte ligger i klösträdet.  skall lägga in ett kort ett nytaget kort på mig här snart så ni ser hur jag ser ut med småkatter i magen….he he riktig liten sumobrottare….men det får man ta . Nospuffar och gäsp Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *