Fodermatte gosar ihjäl mig hjälp!

Spread the love

lägger mig vid fodermatte när hon knattrar på datorn och myser på köksstolen den är skönast att ligga på av alla stolarna…bäst är nog ändå klösträdet sängen och sist soffan…magen har blivit större och jag orkar inte busa lika mycket som tidigare. fodermatte säger att jag är dräktig..eh präktig? nej du skall ha småkatter säger fodermatte som en repig musikskiva…nästan varje dag. fattar det där med blommor och bin precis som er tvåbeningar när man håller på med  en katthane på ett visst sätt så blir resultatet småkatter såg ju mamma och mina småkatt syskon….vi var ju ganska lika

Jag älskar sitta i fönstret och kolla ”pipkotletterna” nu när jag inte far runt och är livlig. fodermatte gillar att pussa mig på magen hon tycker min mage är extra söt säger hon, brukar trycka bort henne från mig med tassen..det kittlas så när ni kliar mig på magen….. hennes händer kliar mig gärna på magen också då biter jag henne i armen i bland.

Jag vet att jag är söt men jag vill sova helst i klösträdet åtminstone blir det så varje förmiddag… i fortsättningen snart så får jag tillfälligt flytta från retsamma fodermatte pilutta henne.. Då blir det en av mina ägare som skall ta hand om mig när jag skall förberedas inför kattungefödsel…..prova ut korgar och lådor att föda i och ja försöka äta upp mig tillräckligt för att inte bli helt slut efter förlossningen..lossningen av katter eller ?

Nej visst ja då blir jag som min kattmor….ansvarig för några pipande småkatter ugh ..kan ju bli underhållande sedan när de börjar äta vanligt krubb förstås….ni vet krispisarna eller blötmat.. bäst att ta det lugnt och vila till mig orken…

Har väldigt bra utsikt från fodermattes lägenhet håller koll på alla utekatters turer runt om bakgården så att säga… nu har jag lagt mig för en timmes eftermiddagssiesta

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *