God middag från lammholmsbacken

Spread the love

lunchsiesta ligger och lyssnar på ett gammalt sommar program från midsommar.på det där radio grejen på datorn…jorå jag känner nog att något förändrats hos mig katten Tindra fyrbeningen med klös. Jag tillät att fodermatte klippte mina skarpingar (klor)här om dagen orkade inte protestera och det blev skönare så upptäckte jag…fastnar inte överallt med mina skarpingar( klor)….fodermatte gjorde nått riktigt skönt  för mig i går  ..lite kvaft i går typ sånt som kallas åska hos er tvåbeningar.. Hon satte upp fönstret i vädringsläge det var skönt när jag låg i klösträdet eller satt på fönsterbrädet och kollade pipkotleterna(fåglarna) utanför fönstret… Hon vågar inte ta ut mig i koppel just nu men skall försöka  eventuellt ta ut mig på gården med kortare promenader i solskenet… eller på kvällen när det är svalare! nospuffar Tindra

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *