Kommit tillbaka till fodermatte igen..inte för gott men för en tid

Spread the love

Tindra här känner mig tröttare än vanligt och fodermatte tjatar inte om leka hela tiden…mår inte illa hickar mycket….ser konstigt ut  säger fodermatte…men kan liksom inte rå för det…..gosigare än vanligt vill ligga i samma säng med fodermatte och den där Fredik….förstår mig inte på mig själv riktigt….äter som en häst..lapar mycket….

Ja ni förstår och så är min fodermatte väldigt förtjust i att kolla mig på magen gärna varje dag förstår inte riktigt vad hon vill .. hon säger att mina bröstvårtor ändrar färg…eh rosa skall dom bli ..har inte sett dom bli nån färg än så länge är dom vita tycker jag..får se om jag får igårng fodermatte och Fredrik till någon sorts lek..typ med bollen framåt kvällningen. dom är lite urgängorna själva som jag då….

Ja och vädret är värdelöst pälspipisarna(fåglarna) verkar åkt söder över för det är verkligen pissigt väder och inget är kul att titta på utanför fönstret på fodermattes lägenhet…blåser utanför fönstret och kalla droppar piskar fönstren. Bästa med dagen mysigt att ha både fodermatte och Fredrik hemma hela dagen.. Hej så länge nospoffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *