Fettisdag eh?

Spread the love

Är jag katten fet eller är det något som är fett som man äter som tvåbening? Vet ni vad fodermatte sa när jag såg ut som en förvånad katt?- fettisdag firas med en bulle fylld med mandelmassa och grädde i varm mjölk.. jag skrattade så jag vek mig dubbelt. högtid för godis pax för grädden då- sa jag då! Mandelmassa har jag smakat och jag spottade ut det usch så sliskit fräste jag(Fodermatte hade en korv med det där vidervärdiga i som hon åt som godis) Jag snappade åt mig en bit när hon int e såg åt mitt håll och det var redan i höstas. Ja men grädden kan jag äta alla dagar i veckan det har jag sagt till om på min födelsedag åt fodermatte. En rejäl klick vill jag ha gärna med smörsås- jag bara skoja äter faktiskt väldigt lite sånt onyttigt än många andra katter!

Nå väl i går var fodermatte hemma och tog det lugnt med mig och det sa jag inte nej till, vi gosade i soffan och jag sov flera timmar hos henne efter att jag blivit uppskrämd tidigare under dagen då var det någon som bar i väg Maskpojken ( beiga klädda tvåbeningen som fodermatte tycker är så konstig) förmodligen skulle han in på sjukhus. sånt hus som man kommer till om man är sjuk på något sätt och är ”tvåbening”. i mitt fall kallas det veterinärmottagning. Har varit där och fått vaccin nr jag var liten sticker till i skinnet och så är det klart. usch är lite rädd för för främmande ställen med vita eller färgade klädda tvåbeningar där det luktar konstigt starkt. Fodermatte har sagt att jag kommer åka dit då jag fullgjort min uppgift och skall steriliseras, hon har hört att dom serverar gott foder när man kvicknat till där för  det hade hon sett på bildburken (programmet veterinärerna menade jag). Nå väl jag brukar kolla på det programmet och mitt i naturen annars är jag ganska ointresserad av bildburken. Tyckjer inte om musik jo det utan sång går bra då brukar jag ligga och spinna och koppla av. Fodermatte brukar ställa in p2 åt mig om jag är ensam  det gör mig mindre rädd för bank i väggarna( grannarnas oljud)… I går  såg jag att fodermatte kan städa också nå väl hon har ett problem med en spotlite i badrummet och att skruva ur lampan det är hennes kvällsuppgift i dag hitta en lösning på lampsvårigheten….Någon som kan saker från bahause??? Låter som baomause eller nått ….ni tvåbeningar och namn . Nä nu skall jag meditera framför köksfönstret lite. Ha en god tisdag nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *