Ny vecka nya uppdrag eh not

Spread the love

Ja inte för mig men fodermatte hittar nog alltid på nått att göra efter jobbet typ på tisdagar då är hon gräsligt sen..fasligt trist och gå upp i fönstret och speja för femtielfte gången efter den där tvåbeningen. Ofta går hon faktiskt genom uteplatsingången  dvs där maskpojken går ut nästan( beiga klädda grannen) Då när jag ser henne brukar jag ställa mig på baktassarna och knacka i glaset! Det är favoritstunden på hela dagen. I dag så tänker jag leka extra mycket med bruna råttan och bollarna  man kan inte lita på när matte kan tänkas dyka upp och sova på hennes störtsköna säng på röda överkastet I går var Matte inte kramig som vanligt men hon la sig faktiskt nästan i tid bara en halvtimme före midnatt och jag la mig bredvid en stund så hon hade någon att klappa när hon saknar den där gå konstigt killen Fredrik( han från skövdetrakten)

Nå väl han var ju riktigt mysig han Fredrik i helgen jag fick sova räv hos dem på morgonen en stund sedan ville dom vara i fred så då gick jag ner på golvet och försvann ut i hallen det låter väldigt ofta från väggen i hallen som om de skall bygga nått där bakom väggen. Fodermatte säger att de kanske fräschar upp” walk in closeten” vad det nu är ett stort förråd säger hon när jag såg konstigt på henne i söndags när det lät extra mycket-Jag tror att de skall borra hål in till fodermatte och ta mig när fodermatte är på sitt jobb. i går sa fodermatte att dom som bor närmast henne bakom hallen så att säga dom har barn så et är möjligt att dom vill göra ett extra sovrum till  barnet dom har eller väntar. Vi katter får hålla till godo med en korg för våra små ni tvåbeningar är lyckosamma! Ja det kanske vore önskvärt med ett extrarum om jag hade varit lika stor om matte.. nu är jag liten och behändig suck alla dessa tankar som poppar upp osm popcorn. Föresten pocorn är skit luktar fet och äckligt förstår inte varför dom skall vara så goda??. Fodermatte älskar dessa vita krasiga ätbara saker. …ja mitt slurpiga heter kokt skinka och smör och i bland en gnutta fisk och så torrfodret är ju oftast ätbart också. ni människor äter mer olika saker vi katter är …låt säga kräsna…herregud grönsaker jag såg på henne och skakade på huvudet när hon försökte truga i mig ärtor några stycken och kokt potatis, vad tar ni mig för jag är ingen hare fast jag gillar att skutta som en hare när fodermatte sprätter i väg hårmojängerna?!

Nå väl jag har faktiskt provat  lite gurka en gång men det smakar ingen ting..typ vatten jag lapar faktiskt vatten dagarna i ända varför äta vattnig grönsak..ska finnas en sås som är god med just gurka i zatziki men då får man ju som katt ett dilemma vitlök är farligt allt kryddar mänskligheten med lök! ugh vill inte få nervknas av min mat. Fodermatte blir orolig om jag försöker äta lökskal som ev singlat ner på golvet där jag vanligtvis befinner mig. Gillar ju bord som bekant sitta på och ligga på är inte så förtjust i fodermattes mattor även om dom är sköna att ligga på under kvällen. Föredrar klösmöben högst uppe när jag är själv hemma eller hennes säng..där jag har koll på dörren den knepiga rassliga ytterdörren. vi kunna ta mig ut och hitta till den där Maria och Fredrik hitta den där Kevin och ja ni vet.  fast jag har inte åmartilståndet så längtar jag till  att fådet överstökat det som människorna tycker jag skall göra med Kevin katten.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *