På dåligt humör skriker på fodermatte

Spread the love

Mötte henne i dörren då hade det varit oroligt ett par timmar varför hon inte dök upp sovanligt tidigt på morgonen. Nu är hon hemma men bara arbetar dvs knappar på datorn den röda lådan och är väldigt nej mot mig morr gillar inte tvåbeningar som säger nej då gör jag tvärt om  retas. säger dom o ja tindra då blir jag lite snällare och stör inte. Konstigt att man är på dåligt humör dom borrar i väggarna runt om fodermattes lägenhet och jag har knappast vågat äta för att inte  tror jag att dom håller sig i sina lägenheter med borren. Nu först på kvällen har jag käkat som en häst dvs väldigt mycket…he he och så kollar jag bitfaktorni sladden då blev hon jätte rädd tror att jag skall få en stöt. Har häört att katter dött av bita i sladdar inte jag säger jag då ..biter lite löst liksom. fredagstroll- åskboll Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *