Valentindagen varfär har vi den dagen`?- känner mig lite bortglömd

Spread the love

Valentins dagen sa fodermatte att det var i dag när vi åt frukost , alla hjärtans dag  undrar varför hon inte är hemma hos mig då så jag kan purra i hennes famn. Jag  blev så arg när hon råkade ställa foten på min svans så jag rev henne ordentligt  på benet. Känns lite skämmigt att jag rev henne hon hade ju ansträngt sig och kokat fisk i går som jag inte tyckte om 🙁 . Torr plattfisk hon skulle dränkt elendet med smör då hade jag nog slukat maten). vet att jag kallas kräsen av henne när hon är med tvåbeningarna! Usch det godaste jag vet är smör eller skinka det vet hon ju och jag bad snällt om en skiva skinka men hon kanske ger mig det som kvällsgottis 🙂 man kan ju alltid hoppas att hon saknat mig lite under dagen!. När hon gick så sprang jag ut i rummet och satt mig i fönstret i rummet och då kom maskpojken ( beigeklädda grannen) Han verkade totalt snurrig sprang fram och tillbaka på vägen och sedan viftade han med armarna som ett hjul satt och kollade på honom. Han  verkade inte se att jag satt där och kollade i fönstret. han verkade totalt borta för han gick in i dom andra tvåbeningarna och svamlade något konstigt! vill du bli min valentin

Just det  valentin var ett helgon sa fodermatte vid frukosten  jag känner mig som ett helgon när jag går ut med fodermatte i koppel alla blir så nutti nutti varje gång vi går förbi ragdoll frälsta människor.. tycker det är lite läskigt har inte rifsat någon men jag ålade mig ur greppet när en person ville hålla mig( av hennes grannar hon fodermatte) Ja tycker inte om tillgjord vänlighet liksom  tycker bäst om att sitta i famnen på folk jag känner mig säker hos. Älskar att sitta på axeln och mysa och speja på fodermatte vad hon gör eller ut genom fönstret. fjäderkotletter är mitt främsta spanings objekt och konstiga tvåbeningar!. Har aldrig sett maskpojken med en hund eller katt han verkar inte ha några vänner, synd om vissa tvåbeningar  tycker jag .

Vi katter brukar hålla i hop i alla fall…oavsett hur vi ser ut eller social rang! Det beror ju på hur vi kan snacka med varandra och på vilket humör vi är på som avgör om det är en bra kompis dag!… Hoppas på en bättre kvällsmys med fodermatte i dag än i går då var hon grubblig och jobbig med tandborsten. Blir nog tandborstning i kväll också men jag kanske hinner äta lite skinka när hon äter sin kvällsfika.  Alla hjärtan till alla katter runt om i värden och framför allt i Sverige! nospuffar Tindra.. Ps jag drömde om ett helt berg skinka och en klick smör på toppen i natt och var tvungen att väcka matte och inställsamt berätta om drömmen för henne. Hon blev irriterad och puttade undan mig, sa att ”det måste varit en marröm herre gud skall du äta till du spricker ”sa hon D.s

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *