Tjoho ny vecka och snart får jag träffa Kevin…!

Spread the love

Åmtider hej hej gud va skönt det var att löpa det var bara det att jag retade upp henne från onsdagen gångna veckan.. me like …det var skönt att skrika av sig och hålla på…fodermatte blev tokig torsdag morgon gjordes inte många knop för henne… ja jag tackar jag när hon någon gång var utanför huset där vi bor skrek jag som bäst och knackades oroligt i väggarna he he he . Har dom inte träffat på en pilsk katta tänkte jag småleende. som tur var hade fodermatte satt på radion för musik  som verkligen följde upp mina känslor spelades samtidigt will allvays love you  tror jag den heter en av låtarna.. Ja jag hörde att matte pratade med någon i trappen när hon kom tillbaka och hon säger- tyst med dig Tindra grannarna trodde du satt fast eller något!

Jag flinade och fortsatte ropa gny och åma mig extra i hallen, ja fredagen var väl typ lika dan fodermatte kunde inte koncentrerra sig på något annat än mig eller hon försökte jobba men somnade tom på stolen stackarn. Gå ut en stund Matte så du kan göra något vettigt jobbmässigt- sa jag  hon gick ut och kylde ned sig en stund. Hon kom att åka i väg på eftermiddagen jag försökte hålla mig till  att bara skrika när jag inte åt eller sov i mitt klösträd eller låg och putsade mig. Hon gjorde något riktigt taskit enligt mig då, hon flyttade matskål och vattenskål till toaletten. Sedan släppte hon ner mig där. vi stod som två kombatanter på toaletten. Jag ville ut där i från. På något sätt höll hon mig kvar där och stängde dörren efter sitt toabesök. Sov oroligt och skrek mest och skrapade mot dörren med skarpingarna . Det konstiga var att matte lyckades sova trots att jag hade använt skarpingarna som retsamma knivar mot dörren och väggen. Såg att hon plockade ut vadd ur öronen sånt som jag prov bitit på inne i badrummet. sedan hade hon vadd i öronen  natten till söndagen sista dagen på veckan men då pep jag inte lika hårt och hon motade ner mig om jag ville ligga nära henne vid huvudänden ( mjuka fyrkantiga grejen som hon har huvudet på kallas kudde ja jag vet älskar att ligga som en människa och sova räv på morgonen på det sättet med huvudet på just kudden innan matte hunnit bädda särskilt på helgen).

Ja ja snart blir hon av mig några dagar och så får vi se hur lång tid jag behöver bo med henne innan jag får något som heter kattungar …små minikatter kommer ut ur mig sa hon ja just det, ja Kevin måste ha ett finger med i spelet.. annars blir det ju inte så att jag får minikatter i mig sa hon . Nog för att min riktiga kattmamma såg ut som mig hade brun mask och vit fluffig päls. känns så overkligt att jag skall ha  många små minikatter som klänger på mig. Du vänjer dig- sa fodermatte då när jag såg skeptisk på henne. Hon har lärt sig läsa av mitt kroppsspråk fodermatte det märks.  Ja natten till i dag fick jag sova i sängen för nu är jag tyst och sover när jag skall, Hon kom i väg i ganska god tid nu på morgonen… och jag fick mer mat i skålen innan hon försvann och vatten halleluja! ja fast nu glömde hon radion och extralampan men jag klarar mig nog det blir ljusare nu och jag har mina kattgluggar som ser i skumt ljus. Bäst att parkera sig i fönstret på förmiddagen då är det roligast att hålla koll på tvåbeningarna! Nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *