Tisdagstankar från en ensam katta

Spread the love

Jag tänkte på det i morse när fodermatte sprang om kring och  samlade i hop saker att stoppa i väskan och knappast var frukotäten nu har jag fått samtal i telefunken att hon måste dit i morgon bitti och ta prover innan läkarbesöket för hon skulle inte ätit innan…prover är stick i armen eller i benet och någon tar blod från en. Jag fick stick i benet när jag var yngre vaccin kallas det och gör jätteont.. Skall pussa lite extra på fodermatte när hon är tillbaka hemma igen. vet ju att nu börjar körträffarna igen  så i dag blir det bara hej och kram och så försvinner hon igen ganska snart med sina körgrejer en plastgrej och en vattenflaska. Men i kväll kommer jag tvångskrama henne lite extra  hon behöver sånt för att bli snäll och rar och ge mig extra gottis  på helgen. Gillar sitta och spegla mig i det som ser ut som ett fönster i hallen  och då tror jag att jag har en kompis på andra sidan . Saknar Frost en hel del när fodermatte är så upptagen hela tiden  i veckan kanske jag får ta en liten promenix med henne och koppel. är lite rädd för dom där bjäbbigt vaffiga småhundarna tycker dom är för hoppiga för min smak ….

varför kan inte tiden gå så jag blir 1 och jag kanske får träffa Frost och den där Kevin som jag sett på bild ett antal gånger genom fodermattes telefunk….inget händer i området inget rån inget mord att titta på på första parkett( fönsterkarmen)..bara fåninga ”maskpojken” kanske …han i sandfärgade kläder som jämt är ensam har inte sett honom med någon annan person alls …Han är så flaxig och konstig …pratar jämt för sig själv….i bland finns det ju några roliga kattisar som springer över gräsmattan känns frestande att hoppa genom glaset och busa med dom lite och glömma att jag är så ensam… fjärilskotletterna  ja dom är roligast och kolla på i en annan tid och ett annat liv..fodermatte säger att jag eventuellt kommer få bli utekatt när jag är steriliserad men det är ju tusan många år till..suck god middas lur på er!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *