Måndag igen och fodermatte drog till jobbet igen!

Spread the love

Jo när fodermatte skall i väg och jobba dvs vara där jag skall föda kattungar och träffa Kevin då blir jag orolig och lägger mig i hallen. Jag tror att om jag ser extra söt ut så får jag följa med. Sedan kom jag i håg aktiveringsbollen och att det fanns några harköttsbitar i den kvar så då gick jag in i rummet igen . fodermatte kom i väg i tid tror jag Hon  åt bara sådana brödbitar med leverpastej och någon bärdryck som luktar konstigt  🙁 Hon  skulle dricka kaffe på arbetet sa hon. Jag la mig på sängen och kollade på henne när hon hattade fram och tillbaka hämtade saker till sin väska som jag hotat att gömma mig i för att komma till jobbet med henne… Ja jag sov nog större delen av natten för vi var nog trötta och sega både fodermatte och jag på söndagen. Hon då åt en halv påse Dumle gingerbread utan att bjuda mig! allt med choklad är absolut förbjudet för katter och hundar,, blev besviken på henne när hon sa så la mig under bordet i rummet då och kollade tv så länge hon hade på bildburken. Förstår inte riktigt att hon vill ha tillbaka hårmojängerna som hon sprätter ut till mig igen, i bland gör jag det i bland leker jag själv med den saken innan jag eventuellt bär den till henne för en ny omgång. skönare att få vila upp sig i hennes famn på kvällen och bli kliad. Blir alltid arg om hon killar mig på framsidan av kroppen det känns obehagligt bara! När hon stryker mig över ryggen där i mot så spinner jag som en riktig reamotor eller när jag får ligga vid hennes huvudända på sängen. Fast jag brukar föredra ligga vid hennes fotände eller på soffan eller i klösträdet, om jag skall sova några längre stunder. i går var fodermatte på bio med sin mamma och då blev jag ensam . då började dom leva om ordentligt  människorna under oss hade något kalas för det blev musik och glada rop och vibrationer.Jag blev orolig då och jamade extra mycket när fodermatte återkom. Hon tog upp mig och försökte trösta mig tillslut gjorde jag mig lös och gick undan under hennes säng för att fundera över människors förkärlek till musik eller vibrationer och tal som jag kallar det.

På kvällen fick jag smaka en prinskorv utan skinn men jag tyckte det var för salt så hon slängde resterna. När allt kommer i kring så är torrfodret bästa käket för mig velmajan ..i bland tycker jag smör är gott i bland inte eller kokt skinka..torrfodret består, nospuffar Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *