Tindra här ligger och lurar i klösträdet och har tråkigt

Spread the love

Jo jag är bara i vägen när fodermatte fått för sig att städa städskåpet men när jag såg mängden kartonger små som större så förstpår jag att det varit lite trångt och rörigt. Himmla dålig miss alltså att hon inte städade före jul då kanske jag sluppit höra henne svära för sig själv och massa annat bludder.

Jag gillar att ligga i överslafen( klösträdet)  och sträcka ut mig där och koppla av. speciellt som jag får kattfnatt på natten så fodermatte får sätta ner mig på golvet för att kunna sova hon kan somna oavsett om jag rasslar i väg över golvet eller hoppar i soffan på natten. nu i natt då somnade hon mitt på natten och då såg jag länge på månen den stora runda saken på himmlen som jag har särskild nyfikenhet på. satt flera timmar och studerade den eller neremot  gatan efter koltrastar eller andra nattletande fjärilskotletter…..ja  det var kul att från ena stunden kattfnatt till att sitta blixtlla och fokusera på det utanför fönstret. undra på det och sedan fara i väg på morgonen efter hårmojängerna som fodermatte sprätter i väg  men jag kommer ofta av mig nu. brukar ligga på rygg och vrida mig känner liksom livet imig på något sätt längtan till någon att para mig med . har börjat med det i årsskiftet någon gång….längtar till att få träffa den där kevin har fått se bilder på honom men förstår inte va liksom bilder på mig förstår jag mig inte på heller, stelnade avbilder av mig på olika sätt…mycket vit katt är han med rödbeiga skiftningar i på pälsen…ser ut som ett lejon tycker jag fast utan riktig man.

Jag såg ett sådant djur på bildburken för några månader sedan där av liknelsen ….ja inte är han ful inte tvärt om . Jag tycker fodermatte är tröttsam allt kommer av sig när hon är trött och nysig . god eftermiddagslur på er Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *