Ursäkta mig för inlägget i går

Spread the love

Jo jag är en snäll katt vanligtvis men jag hade jobbigt med grannarna dom som dunkar i väggarna och stör i går mitt på dagen. försökte spela boll själv  och så började någon göra konstiga ljud och så kom jag av mig hela tiden i min lek. Tillslut låg jag och lyssnade på oljudet och började tänka hemska tankar som jag ofta gör när det är för ljudligt. Hur som helst i dag på morgonen var matte kvar en stund längre än hon brukar en måndag. hon bäddade sängen fint och plockade av allt gott från frukostbordet och släkte e flesta lampor i lägenheten. Hon satte på hjärtformade fönsterprydnaden io alla fall… Jag satte mig i fönstret och kollade på fjärilskotletterna som vanligt men innan låg jag i hallen och försökte hindra fodermatte från att gå hemifrån. Hon sa att hon skulle förbi vårdcentralen..prata med en läkare om sin förkylning och så. fick extra mycket klappra i morse och så såg hon så fundersam ut.

Nog för jag störs av hostningarna då lägger jag mig någon annan stans när hon hostar..dom klädda stolarna är lagom stora för mig nu..men klösträdet är mitt favorit ställe för sovandets ädla konst.. som jag behärskar lätt…vill jag vara i fred ligger jag i klösträdet vill jag ha klappar och kel då ligger jag på soffan eller sängen  det har jag lärt fodermatte nu. Hon brukar inte panik klappa mig när jag sover djupt,bet henne i söndags när hon smekte mig över ryggen i överslafen i klösträdet, hon smekte så löst att det kittlades.. den jobbiga människan!. Brukar väcka henne runt 6 normalt sätt om hon inte väcks av mobilen  eller klockan. Brukar kurra lite retsamt och dreggla lite för att reta henne extra. Jag sitter vanligtvis vid huvudänden för att det skall bli en omedelbar reaktion om det inte går sätter jag mig på hennes mage eller bröstkorg. Ibland daskar jag henne i ansiktet men det är i så fall  om det fattas foder eller vatten i köket..standard väckningsmetoder för katter som bor i fungerande hem.

I går var fodermatte lite orolig för att hon hostade så mycket på kvällen och inget fungerade  medicinen fungerade inte heller. Hon la sig vid 00.20 och så var hon rädd för läkarbesöket hoppas hon har något positivt att berätta i kväll om detta. Jag är ganska feg också..veterinärer skrämmer mig men jag satt ganska snällt när jag blev vaccinerad..stick i skonken när jag var yngre..men pep i alla fall av smärta… tycker inte om när fodermatte klämde på magen när jag råkat äta lite olämpliga saker. ( chokladflis och våfflan tex). Råkade säger jag det luktade ju  gott men sedan blev ju fodermatte orolig när jag blev dåsig.. jag har haft lite nysningar och fnysningar kvälls och nattid ..snabeldraken ska fram i kväll sa fodermatte bäst att peppa sig redan nu! nospuffar Tindra

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *