Jaha nytt år nya möjligheter…kattigheter

Spread the love

Tindra här från kojan fodermatte refererar..jo då nyår blev pangigt värre ne person fick en raket  in i på sin balkong  där jag bor.. fodermatte hörde det igår annars var det läskigt värre för mig. stora färglada ”splitteriga stjärnor” som syntes på himmelen mitt på natten…matte var med den där fredrik inne i stan en stund. Jag satt i fönstret fast jag var lite rädd för smällstjärnorna( raketerna). När jag äntligen hörde rasslet i låset så kom jag ut i hallen. Matte gick på toa en stund och sedan var hon ombytt och  trötter, det hade varit mycket smällstjärnor inne i stan tur att jag inte hängde med då , sedan satt de en stund i soffan och jag kom upp mellan dom och försökte vara sällskaplig med fodermatte. Hon kramade mig ömt och snuffsade mig i nacken  verkade ångest för att hon lämnat mig ensam mitt på natten … suck ahhh bäst att ta igen sig i går var dom  extremt gosiga och busiga med mig innan de skulle hem till fodermattes pappa på fika och trevligheter. dom kom hem efter några timmar och värmde spagetti och köttfärssås och jag fick inte ett  dugg av detta goda speciellt köttfärs är gott utan massa jox….men det luktade så gott med köttfärssås lök må vara inte bra men det gör god lukt  tomaten krosset kan dom lika gärna skippa och äckel svampen..äsch jag fick torrfoder och vatten  som vanligt inte som på nyårsafton två kokta skinkbitar och en liten smörklick…åh så gott det var…..

Nå väl i dag den första vanliga dagen på året och fodermatte jobbar fast hon är hemma hos mig och den där Fredrik. Hon knappar in mitt referat , jag har tänkt att  att eventuellt gå ut och gå en stund med dom sedan efter lunchen  om jag orkar vakna då  dom eventuellt  skall ut och gå….var ju uppe och spanade in den första nyårsdagsnatten …..nu i natt. då kom 2:a snön och det blev lite vinter åtminstone. god natt sömn dag eller skall vi säga god fortsättning på det nya året för säkerhetsskull.. innan jag somnar om  nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *