Tjja nu summeras det gamla året

Spread the love

jag har ju inte levat ett år än men kom i håg när jag låg hos mamma och diade och  trängdes med syskonen, ja det var tider det  men jobbigt det var alltid någon som ville brottas med mig. sedan kom jag till min ägare en tid och fick fly upp i ett stort klösträd varjegång en viss brunvit jycke kom och vaffade uppkäftigt( Dilse lurvtroll) . farbror frost  tog mig under sina stora tassars stora beskydd och kramade mig i bland när jag var orolig och längtade hem till mamma, Sedan kom jag till fodermatte och märkte hur olika det är att leva i lägenhet i stället för hus. Enda faran var ju att bli glömd av  fodermatte gällande matfrågan och vattenfrågan men det  glömde hon bara en gång men då väckte jaghenne i mitten av natten så fixade hon krubb och vatten trots att hon var halvdålig liksom nös hela tiden och så.

Sedan närmare december( 2 nov) så dök ett nytt ansikte upp för mig Fredrik tvåbening och det stora svarta svartsjukan kom in i mig och jag har bitit i hans ben mer än vad han  förtjänade!…. Fodermatte är vaksam som en hök nu i december och i natt bet jag honom fyra gånger, för att han trängde in mig i ett hörn och fick höra henne skälla som en riktig skäfer… ja jag medger att jag är mer tålmodig med fodermatte än den där Fredrik.. Han kommer och tar fodermattes uppmärksamhet från mig till honom. jag älskar att leka med hennes sidenkimono och bita i skärpet, hon märker inte vad jag gör på samma sätt som förut. Bara när han rest hem till sitt götene då  blir hon som vanligt igen. Jag ärlskar mitt klösträd också och har märkt hur skönt det är högst uppe i klösträdet kan ha koll på vad som händer mellan fodermatte och gå konstigtkillen och jag kan ha koll på fönstren och jag kan gömma mig nere på botten när jag vill sova i fred….. det sköna med överslafen är att jag kan sträcka ut mig utan falla ut ur stället och så luktar stället kattmynta också..min favoritlukt på sovställen…. Ja och  så det där som jag verkligen ogillar hos fodermatte klippandes av klorna, och  att hon  ignorerar att jag vill äta hennes mat jag har tröttnat på mitt torrfoder !

Hon tjatar om lök och avokado och  choklad men det är ju det som luktar spännande..jag har slickat två slick i hennes glasskål och så har jag ätit en liten skärva kinderäggschoklad.. har inte ätit lök och avokado och för mycket färsk fisk..inget faktiskt bara lite tonfisk vid ett par tillfällen…. ja får se vad jag får på  nyårsafton i morgon ..kanske lite kattgodis om jag lyckas få till en  skakning av aktiveringsbollen  hon lär glömma min nyårssuppe!

Gott nytt år 2017 alla tvåbeningar och fyrbeningar i hela sveriges land! <3<3<3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *