Tjhoo nu störde jag fodermattes normala göranden på morgonen igen!

Spread the love

I morse blev jag så där spring fort till lådan ont i magen och gjorde fart rännder på badrumsgolvet och rummet innan det, uschanimej du gjorde det med flit -sa fodermatte och flina med visade tänder (fodermatte arg sa hon) svabben fram och usch luktar verkligen illa när hon drar fram trasselsuddet och skaftet och hinken med vatten och något vitt skummit på vattnet. Jag har provat att smaka på vattnet men usch då förra gången innan denna gång då blev hon fly vis tänder leende ( arg)  och flyttade bestämt på mig till rummet där vi sover och leker mest. som sagt fodermatte är bestämd när hon säger något genom att ta bort mig från det jag vill provbita i eller äta/lapa då skall man inte spjärna emot gjorde det denna gång, för att hon höll fast mig så hårt!. Hon visade ingen kelig sida och jag Tindra förstod att hon var sen…

Hon sprutade vatten på sig för att göra sig ren tidigare i morse hon skyllde på detta att hon blev sen men jag var nog också inte så okattig av mig ( skyldig) ..måste nog rusa på lådan lite tidigare på morgonen så fodermatte slipper springa omkring som en yr höna har inte träffat några hönor än men har sett dom på bildlådan en gång på låtsas hönor (alltså sådana som är ritade). Någon gång i framtiden skall hon ta med mig till en lantgård och visa riktiga hönor för mig, typ när jag är klar med föda kattungar uppdraget har jag hört från fodermatte. Nu när jag är så in för könsmogen spattig jag rörde till det i övrigt hos fodermatte drog i hop mattor och hade mig och så ger hon mig en tom toarulle som leksak det sista hon gör i badrummet jag for i väg med den ut i rummet , Nu blir det fullt ös medvetslös lek i dag, så att jag blir så där trött och mysig lagom till fodermatte kommer hem med matvarorna  och får tid att kramas med mig igen. Hon ville att jag lovade att inte kräva lek på morgonen från och med det nya året och inte  fälla svans för fodermatte åtminstone inte på morgonen, då sa jag -om jag får ett ägg i veckan och i bland gobitar från din tallrik så går jag med på detta nyårslöfte för 2017! Vi har svansat eh tummat på detta löfte så bryter jag mot löftet så blir det mindere gånger  godis varje månad …så är det  🙁  katten som skämms Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *