Jaha det blev ingen uppdatering i går gissa varför?!

Spread the love

Matte somnade efter kvällsmaten  och så blev inte uppfröschningen i köket ganska sent innan hon la sig igen men hon fixade vatten åtminstone till mig det var ju hyggligt…och städade lådan . nå väl hon kom i väg lite försenad för att jag älskar att purrai hennes famn på morgonen, men hon var ovanligt  snabb med morgon bestyren . sedan hörde jag att matte räddade en kvinna i nöd på flemmingsbergs…station ,  Huvudsaken är att jag skall gottgöra någon annan människa nu när jag vet hur det är att bli akut sjuk själv sa hon i telefon till mig. Det där med akut sjuk det vet jag inget om det hände innan jag bodde hos henne förra året tror jag hon sagt någon gång.

Hon såg till att jag fick extra mycket krispisar och vatten byttes  så nu skall jag precis  ser en stor cirkulerane grej i luften ute och de  åker mot där fodermatte åkte vad har hon nu gjort mamma hjälp bäst att få höra detaljerna i kväll.! nu tar jag mig en förmiddagssiesta för nu är det ovanligt tyst från ”banket” i väggarna från dom där ”grannarna” dom andra tvåbeningarna som bor i huset. så fort jag sticker ut nosen så får ja beundrar post  men det är fodermatte som tar emot dom fina orden om min söthet osv förstår inte det ja matte lägger in lite kort på mig nu i veckan jag skall sätta en klo i rumpan på henne så hon bara gör det !

Hon får nog ta sin pappa till hjälp för att få till urladdningen från sin mobil i fall det hänger sig någon stans i röda lådan( dator).. men bilder kommer så snart som möjligt …lovar under tecknad Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *