Tindra här ligger och vilar i klösträdet

Spread the love

Min  natt var hemskt spännande matte var sömnlös och kollade på ett program på datorn som heter allt för sverige ( sista avsnittet)  vi gosade jätte mycket sedan gick hon och la sig och löste grejer( bok med konstiga långa små fyrkanter i olika storlekar i boken) och somnade mitt i ”korsordnandet” så jag släckte hennes sänglampa och gick och kollade in månen i köksfönstret . Älskar vara vaken på natten och kolla in djuren utanför fönstret  och jama argt om någon elak svartvit större fjärilskotlett skränar och pickar på fönstret.  i natt var det en sådan storing som glodde in på fodermattes kök och kollade om hon var vaken och kollade in i fall hon hade något käk på diskbänken eller så .

Det var knäpptyst i huset ingen av fodermattes grannar bankade i väggarna heller, väldigt skönt jag längtar till att få prova de kalla vädret och  leka i snön hon har lovat mig det under  tidien hon inte är på kontoret ska vi busa i snön minst en gång. Jag är ju inte frusen av mig och så skall hon köpa eller låna en laserpekare som hon skall busa med så jag tror att det är lysmaskar under snön liksom.  Jag tycker laserpekare och hårmojängsrace är roligast att göra med fodermatte och lite fotbollsdribblingar förstås. Mysigast är att ligga på henne i sängen och kurra förstås när hon är ledig och lat,,,,hon är expert på att kittla mig då blir jag arg och bitts . om hon kliar mig på magen och fram på frambenen är jag mest känslig, men när jag är så där halvsovande är det mysigt när hon kliar mig. 🙂

Nä nu tror jag att jag tar igen mig några timmar i klösträdet sover alltså någon måste hålla ställningarna i huset på natten  god sov stund gott folk både tvåbeningar och fyrbeningar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *