Tisdag utan kören inte sena fodermatte jipee!

Spread the love

I dag blir det buskväll med matte och det är så kul då slipper jag sitta själv och uggla ut i mörkret,  Det började ju bra har jag hört sedan small det i foten på matte när hon gått av pendeltåget. får pussa lite extra på hennes fötter efter kvällsbadet i kväll Ja det hörde jag givetvis inte eftersom då satt jag i fönstret  i rummet hemma hos henne och spejade ut på fjärilskotletterna och dom elaka skatorna(svartvita retstickorna).

. ville hoppa genom glaset och landa på en sån där svartvit rackare som terrat mig sedan jag flyttadefrån mamma och uppfödaren. Masken killen sprang omkring också som vanligt. han glodde så intensivt på mig när han spejade upp mot mattes fönster, är rädd för honom tänk om han tränger sig in och tar mig bort från fodermatte. Han är så där stirrig och konstig säger fodermatte  men jag gillar inte se honom utan fodermatte  hemma.

Hoppade ner på golvet och letade efter grå musen men den hittar jag inte någon stans måste be henne kolla upp snabeldrake magen så jag vet om den finns där eller att den sitte någon stans där jag inte tänkt mig finna den.

Jag  retade matte när hon satte upp gardinerna i går herregud så komplicerat det verkade , drog i gardinerna men då blev hon sur. Hon var så där trötter så när hon gjort det där gardinköret då gick hon nästan på en gång  till sängen och la sig… får se om jag får leka kurragömma med henne där kring fönstret  i kväll… bäst och käka lite krispbitar och lapa lite vatten innan jag glömmer bort att äta. finns så mycket spännande ljud eller skuggor i den här lägenheten. Nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *