Jag såg det på långt håll

Spread the love

Satt i fönstret hemma hos fodervärden och såg på hennes steg att hon strålade…hopsade fram som jag en bättre kväll när matte kom gående nedanför fönstret  med svarta väskan den som luktar så spännande jämt … När hon kom in hemma så kramade hon mig flera minuter och viskade jag är så lycklig Tindra. värst vad man är avis på sådana människor vet ite riktigt hur det är att vara lycklig jag bar a är på bra eller mindre bra humör liksom… Nå väl slickade henne uppmintrnde på ansiktet innan jag gjorde mig fri från hennes omfamning.. Jo jag tackar jag hon lekte en del efter toabesöket med mig och försökte så snabbt som möjligt sortera grejerna  från resan det som låg i svarta väskan.

Jag la mig tom i väskan och sniffade in mig i dennna ljuvliga låda liksom  la mig på rygg i den . tillslut var hon redo fär sängen me like! La mig i fotänden  först sedan ner från sängen och till matskålen och så en extra slurk i vattenskålen, sedan upp i soffan lite och så höll jag på tills hon röt va tyst nu Tindra jag försöker sova nu. Hon var sen i väg hemifrån  trodde att hon glömt grejer flera gånger. jag satt och kollade in hennes förvirrade uppsyn andra gången hon stack fram huvudet från dörrspringan skakade piplöst på huvudet…blir man sådär konstig när man blir kär….då vill jag inte bli kär begrips!( tänkte jag hånflinande  mot henne innan jag stack in i rummet intresserad av några konstiga ljud från väggarna. När dom tystnat å la jag mig faktiskt på den nybäddade sängen och slöt ögonen och öronen!! Nospuffar Tindra Ps ha en bra start på veckan D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *