Förväntansfull att ensamma helgen blir bra trots fodermattes …inte va hemma tid

Spread the love

Matte är förväntansfull och jag är förväntanskatt…min ägare skall komma och rensa sandlådan och servera mig mat och så vidaree… fodermatte måste nog ha lite rast från mig tror jag. inte alla som orkar med ett sådant busfrö som mig. skrynklar till mattor och biter på allt och dessutom jagar hårmojänger i tid och otid.. stackars henne jag förstör allt hon skall ha i sitt stora hår! 🙂 ja till något annat eh jag förstod när jag såg lejon på tv som hade kul med varandra att jag också måste göra sånt snart också…. alltså lejonhanen red på lejonhonan och hon verkade inte tycka det var helt roligt alls… suck nä nu skall jag nog passa på att sova med Fodermattee i natt så jag hinner  snusa in hennes doft tillräckligt mycket! jag får sova på röda överkastet på nätterna  så jag kan hålla koll om någon  som inte får vara där kommer in . ska bli torped katt hänga mig i tankkronan och kasta mig på de där jobbiga grannarna om dom bryter sig in eller .. bal.kong typerna om de klättrar på stuprör osv och lyfter bort glaskivor och sånt .. suck alltså är nog lite skraj ändå. God natt folket! nospuffar Tindra!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *