oops..jag krasade visst porslin i dag

Spread the love

Alltså fodermatte var lite gosig på morgon sedan blev hon lite snabb i vändningarna och då passade jag på att undersöka hennes disk det finns så goda rester på dom i bland och oops så krasade några tallrikar i metall där tallrikarna stod på kanten och oops liksom. Foder matte blev arg och ledsen och satte argt mig ner mig på mattan. Hon glömde bort att byta vatten i min skål och så vidare som tur var hade jag inte ork att äta så mycket i natt  drömde så skönt på soffan om att bada i grädde. Hon hann plocka med sig matlåda och frukt till eftermiddagen. Jag snodde svansen runt hennes ben och fällde krokben på henne men hon suckade  stressat ”men Tindra jag vet att du tycker om mig”  och så den vanliga smekningen på huvudet. Gick under sängen för att jaga hårmojänger som jag samlat där så jag inte var i vägen för henne.

I dag blir hon hemma lite kort kopiera ut låttexter lägga ner tomteluvan och låttexter och körkortet sedan i väg igen efter det där jobbet. Har jag tur får jag påfyllnad och städat i kattsandlådan.. påfyllnad hellre än total mess i kattoan – ”same same but deferent” som fodermatte brukar säga när hon säger ”det kvittar”….vad man gör huvudsaken det är fixat innan hon somnar i soffan igen Hatar faktiskt julen alla människor verkar springa benen efteer den där julen  eller någon ”stämning”. ”Stämning” låter som strömming som jag inte smakat än  men det skall vara någon sorts riktig fisk. Fodermatte snackar om någon leksak som hon kommer köpa till mig hoppas hon håller det hon lovade  i går innan den där julen är över. snyft Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *