Öh är det ny vecka redan?!

Spread the love

Jag var väldigt trög i morse när matte flängde runt och fixade allt inför veckan, kanske blev klart i går kväll  dom sakerna hon skulle blivit klar med i helgen! Nå väl hon kom i väg alldeles för sent och hon har fel på sin inre klocka fodermatte sa hon i går kväll . satte några torrfoderbitar i halsen i halsen av nervöst fnitter som bara bubblade fram. såg för min inre syn en klocka i fodermattes inre som  var trasig och gick fram och tillbaka liksom med dom där spretande sakerna i rundeln med siffror he he he . vi katter behöver inte bry oss om klockor ni ”tvåbeningar” sköter detta åt oss mäta tiden ..vi är tiden liksom  vi går upp när vi vill vi äter när vi vill och tjatar hål i huvudet på er när vi tycker inomhuslivet är megatrist då kommer vi ut i sele eller släpps ut  i en trädgård eller uteplats.

Drömde i går att jag bodde i ett hus på landet jag var lite större i drömmen ( tjockare mindre vig katt)  jag gick ut och jagade i drömmen på  och i närheten där jag bodde och jag kände mig i ett med naturen och alla dofterna där. Jag hade en kattlucka där tvåbeningarna bodde och i drömmen fick jag en slurk grädde varje kväll för att orka jaga ”pipkotletterna”( råttor och möss) åt tvåbeningarna.. jag behövde inte  föda kattungar i drömmen, så jag antar att jag var tillräckligt gammal för att slippa detta!

Jag blev borstad i går också på kvällen och fodermatte höll mig bestämt om tassarna för att jag inte skulle bita eller riva henne men  hon hade glömt klon på benet som rev henne rejält för att jag blir fortfarande stressad av borsten som hon envisas borsta mig med  ofta. Attans vad hon röt till och hon var inte snäll på hela kvällen kändes det som! :(. Hon fodermatte  bara gjorde saker för sin egen skull tror att det var straffet. På kvällen så  kramade hon mig när hon hittade sin förbaskade mobil som jag skjutit in under sängen i tron på att hon skulle glömma bort den!.

Jag gillar inte mobiler , ”tvåbeningarna” bara håller på med dom hela tiden , hon fotar mig också med den  fodermatte alltså. jag hatar fotografering tycker inte att min personlighet kommer fram på dom där fotona! jag terrorstirrade på henne när hon äntligen lagt sig fodermatte  men hon ägnade sig åt korsordet för dagen innan hon släkte och somnade. Nu använder hon mobilen som väckarklocka också blä för mobiler! Hur som helst i morse när hon fått till bäddningen så låg jag utsträckt på det röda fluffiga överkastet och försökte boosta henne dra fort som fasiken, för att jag skulle kunna spana på fjärilskotletterna i ffred…och en och annan händelse för ”tvåbeningarna” givetskrivet.  I de här hoodsen händer alltid nått som fodermatte brukar säga! nospuffar Tindra

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *