Vill göra reklam för en sak som gäller hundar i dag!

Spread the love

Tindra här jag har hört från min fodermatte att i helgen går den stora hundmässan …av kattsiken i älvsjö….utställningslokaler..mässa kallas det visst! många busiga hundar i olika storlekar färger och temprament. i två stora mässhallar,…salar som vi kallar det på kattska….en person som tydligen träffat mig som kattunge Anette skall vara där med sitt företag DogaNOva AB. Dom gör..framtar grejer som jag inte gillar riktigt på grund av smaken …skall vara bakteriedödande och lukta gott jag blir lite slö av lukten på tandkrämen, den som jag tidigare kallade ”kräkskrämen”…tandborsthandskar och munspray finns också att köpa för hugade tvåbeningar!..

Fördelaktiga priser säger också fodermatte att det är på halvårspåsarna och helårspåsarna! kommer att klippa in loggan ni skall lägga på minnet och ni behöver inte vara oroliga jag kommer inte vara där !…uj vad jag tycker det är jobbigt med tangentbord med mina skarpingar som hjälp…

Ingen utställning för sötnosar som mig(Katter) utan ”doggisar” och deras mattar och eller hussar i släptåg..

.Ja nu kör vi mot morgondagen jag masserar fodermatte när hon kommer hem och vill kopplaav musklerna i det varma badvattnet efter jobbig dag på mässan!.

Innan dess skall jag finna något sätt att få upp frysen och länsa frysboxen på allt kött eller fisk ..nej då jag kommer nog hålla ställningarna i fönstret, samt kattfnatta som vanligt och sluka torrfodret och sakna fodermatte en smula….mysigt att få pussar i nacken på kvällen framför ”bildlådan”.. god lunchlur alla glada!

foretagslogga-doganova-forminskad-logga Snygg logga har fått väldigt fina huggisar av tandkrämen 🙂 mjao Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *