Dagen med väldigt mycket spring i trapphuset

Spread the love

Tindra här jo vet ni det verkar som hela trapphuset skall resa bort nu under  vintern eller så kommer människor på besök i fodermattes trappuppgång jag flyttade stolen närmare utkikshålet i ytterdörren och kollade ut i dag..många sprang upp och ner och ja var väldigt ljudliga drog saker och sådana saker jag gillar att krypa in i..väskor på ljul…

När jag spejade ut i snön och på dom som var utanför husen där jag bor så såg jag någon klättra in på någons vita utomhuslåda…balkong säger fodermatte att det heter…. ingen tycktes vara hemma då måste varit när de flesta människor ätr mitt på dagen…blev så rädd  personen var helt svartklädd och hade något som gjorde att ansiktet inte sågs så lätt… sedan var det ändå någon som sätt något för sedan kom en gul och blå och vit motorlåda..bil där påi närheten och blå människor kom springande( blå byxor, blå jacka, blå mössa) Usch gick ner från blombrädan för att inte vara i skarpgluggen om människan som klättrade in på balkongen..skulle få för sig skjuta mot fönstret med sin farliga pinne som smällde…pistol heter det visst.. om han eller hon sett att jag tittade på den personen..ska inte skratta men den personen såg lite ut som en stelbent katt. som om jag liksom hade fått problem i kroppen och inte kunde gå usch ja :)… kom mig inte för att hoppa upp i klösträdet längst upp och kolla klart på vad som hände utanför fönstret..la mig i kojan och halvsov lite efter snabb tuggat några torrfoderbitar och sköljt ner dom med några slick vatten…

Äntligen nu vid sju på kvällen dyker fodermatte upp och tror mig inte när jag säger det där med konstiga människan på balkongen..blir lite ledsen på henne då attans envisa fodermatte hon måste ha anslag.eh pappaer i portarna om att något hänt under dagen för att hon skall tro något sådant skall kunna hända  trygga vårbygård!

Jag är lite halvskakis efter dagens händelse visst jag satt i köksfönstret en stund innan händelsen och solade nosen men typ jagat hårmojänger och sovit det är vad jag gjort i dag… matte är ju hemma i morgon då kanske vi kanske hinner med en liten tur ute vi får väl se…om det inte är -10 c ute säger fodrmatte  nospuffar Tindra!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *