Åh denna kväll

Spread the love

Matte kom hem  och hade med sig  en doft av bullar jag älskar sniffet redan i hallen …hon hade  fikat på väg hem efter kör..en . Jag vet inte riktigt men jag ville så gärna smaka lite och nappade åt mig en liten smula och bara smälte…smaskens. det fick jag äta upp vid midnatt rusade jag på lådan och la av en rökare  ooo vad det gjorde ont när fodermatte klappade mig på magen  jag gnydde en stund  sedan gick jag upp och lapade lite vatten och då kändes det lite bättre. Aldrig mer gäst bröd för min del men gott är det ! på morgonen fick jag ägg och grädde på ett fat alltså nästa morgon…kändes mera bättre  då liksom inte så mycket lukta illa attacker och muller i magen av den medicinen. Mattes mackor gnäller jag bara en kort stund om så länge jag fick morgon goset av henne… la mig och sova nästan hela förmiddagen för att det gjorde ont i magen efter frosseriet av gula brödet….Matte gikc ner i källaren och städade förådet och jobbade hemifrån för Doga nova  grejen . Hon kom bara upp när hon skulle käka lunch och  skypa fredrik : jag vet att de är kära och galna i varandra men måste de kolla på varandra hela tiden och le så där sockersött mot varandra avis  verkligen vill se vad Kevin är för någon .. nu snart .. se om jag kan le mot honom eller om han bara vill en sak… nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *