Tindra här alltså den här helgen som var?!

Spread the love

jo i helgen som var  va den gå konstigt människan Fredrik hemma hos fodermatte igen detta blir som en ståeende inslag i min tillvaro igen ..schitt alltså.. jag trodde jag skrämde bort honom nu  första gången. J a han kom faktiskt två dagar innan helgen  med sin skumma röda väska.. jag sniffar in väskan varje gång. Den luktar hund  varje gång då säger han nått om en viss Kitty. visst ja fodermatte snackade om någon blandras jycke som han passa i bland hemma hos släktingen som är matte till den..blir lite sugen på att sticka dit och kolla in hunden  kanske ge henne en omgång … nejdå jag är ganska fredlig  så att säga. till saken denna gång så var det ett fasligt slaskande nos mot nos med fodermatte och den där Fredrik på torsdagen. fodermatte noterade att jag suckade tungt och bedrövat gick in i rummet igen. Konstigt nog så var han extra noga med att jag skulle sitta med i soffan och han fick i väg hårmojängerna till två halvbra race genom lägenheten.. fodermatte har nog sagt hur mycket jag gillar den leken .  Dom satt ofta nära nära och försökte ha koll på mig men jag satt mest i fönstret och kolla in fjärilskotletterna och månen och andra tvåbeningar utanför lägenheten … sedan sov jag en stund i klä..klösträdet…. för att de skulle få vara i fred en stund. när jag vaknade igen så  skulle de till att krypa ner i sängen .. jaha tänkte jag får jag vara med och leka ….men blev nedknuffad från sängen hela tiden gick ut i hallen och somnade på hallmattan en stund. När jag kom på benen efter midnatt sov dom i hop under täcket.

Lekte en del med en bortglömd hårmojäng innan jag gick ut i köket och åt glupskt hade glömt bort maten… mitt i allt gulligull på kvällen… fredagen var dom på bio igen  då var matte tydlig nog med påfyllnad och vatten inget godis för min räking.. då  när dom var borta kom en plåtlåda på jul bil  heter det visst..med blå lampor och högt ljud in på bakgården  ur den bilen sprang tvåbeningar i blå kläder med  massa hängande saker omkring….någon blev tagen för något . en tvåbening på en balkong såg skrämd ut. ”balkong är völdigt viktigt  sa fodermatte när hon pratade bostäder med han Fredrik här om dagen. Jo jag tackar jag då blir det nog någon balkong med inglasning i så fall  tänkte jag  och flinade stort då jag låg och blev klappad av Fredrik. tror det var när han skulle åka på söndag förmiddag han har rädlsa för att köra när det är mörkt  sa han  till henne fodermatte. Hade han kattögon hade han nog inte vart så skraj för allting he he he tänkte jag och tittade snett på fodermatte och fredrik när hon skulle säga hej då till honom vid  hans plåtlåda på hjul  så klädde hon på sig och följde med utmed stinka påsen som anledning till att jag ej fick hänga med ut! Hon kom hem sedan och var väldigt gosig och varm mot mig. Så hon kom inte i väg föör än strax efter 12.30. H on skulle jama med ca 500-700 tvåbeningar på soliden scenen ska bli kul att se så många på rörliga bilder boxen eller dat boxen. Har inte hört hur dom låter . roligast i denna helg att fredrik försökte  vara mer sällskaplig med mig ,och helgens  irritation   var  att  sitt nära pussilipussande.. slaskande nos mot nos  det sämsta. Sedan fick jag god tonfisk  på lördagskvällen det var mumsfilebabba som ni två beningar brukar snacka om i tid och otid! allt med fisk  går ner! Ja men grädde  går också ner men det blev ingen grädde den här helgen … dom åt godis på bion och på stan. Inget riktigt gott får jag äta farligt får inte äta . Bet fodermatte i benet  två gånger och en gång  i fredriks underben när jag inte fick sova med dom i sängen på morgonen! Hon blev galet arg jag ville ju bara vara lite skojsig.. nedrans människor 🙁 nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *