Alltså den där Elin fodermatte- snurriga människa!

Spread the love

Alltså hon blev ordentligt arg på mig i går kväll när jag ville vara med och leka och så i sängen  och i soffan men hon flyttade mig argt ner på golvet  då gick jag och surade 🙁  sedan försökte jag  faktiskt få hennes och den där gå konstig människans uppmärksamhet med lite ilskna bett i benen. Då blev de  drop down på golvet omedelbart. Jag blev ledsen och gick upp för en snabb måltid. satt och snyftade över torrfodret en lång stund, sedan la jag mig i hallen och tokterrade matte med min döda blick när inte det gick så la jag mig en stund i köket och kollade på månenn och drömde om när det bara var jag och fodermatte som låg och mös på morgonen. Jag fick i och för sig lite tok mys med dom fram på morgonen men då var jag så rödgråten så jag knappt såg på dom  alls .. tillslut la jag mig i klösträdet för att  sova i fred.

Då hade jag inspekterat frukostbordet och den där gå konstig människan  ordentligt. Sett på honom i bara kallingarna. Han har inte mycket kött på bena den där killen”- sa jag till fodermatte, ”kan du inte kära ner dig i någon massiv koloss någon gång, som inte piper för lite bett i benen?”.

Hon sa arg på rösten- ”dumma Tindra du får inte mer uppmärksamhet för att du biter oss i benen, i bland behöver vi vara i fred ”. Dom snackade om att stänga in mig på toaletten i kväll när dom skall mysa lite i fred och då får jag alltså sova och äta i badrummet utan att ta mig ut hur jag vill i lägenheten.

Jag har inte sagt ett ord på en lång stund nu, jag är så sur på henne nedrans fodermatte hjälp ägarna hon terrar mig med människogos!!..vill inte titta på dom ändå men jag känner mig så ensam….Varje gång hon och han kramas inför mig blir jag tom i bröstet och vill hoppa upp i famnen på fodermatte och hindra henne för att kunna krama honom.. och slaska nos mot nos. Blir så nedrans svart i bröstet av avundsjuka!.  På tal om det där slaska nos mot nos jag längtar efter att eventuellt få göra det med den där Kevin när man får träffa honom någon gång innan sommaren…Om han bara inte vill en sak…börjar tvivla på nos mot nos är så särskilt kattskt beteende…återstår hur jag  och han gör när vi väl ses…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *