måndagar tankar om helgen

Spread the love

Tindr a här alltså ja vad säger man om de senaste tre dagarna, jo  faktiskt var fodermatte hemma extra mycket eh men hon var väldig ofokuserad och upp i varv. Hon hittade en present till sin syrras unge  snälla Dlin. den bästa av ungarna hennes syrra visade upp förra helgen. En bok smakade inget gott men fodermatte sa att man läser i den . Såg när hon la upp boken små  grejer på ett papper.. förstå nada läsa??? Ja hur som helst gillar verkligen att hoppa framför fodermatte  så där som om jag vill stoppa henne men det kuliga var i lördags när hon var stressad att komma i väg till den där Dlin och middagen då snubblade hon över mig och jag blev lite groggy faktiskt för att hon landade över min bakkropp. Låg stilla och pep en lång stund i fodermattes famn.

Hon försökte känna om någon kota låg fel i mig. Sedan masserade hon mig en stund..det var kul sedan pinande jag under sängen så hon kunde gå till middagen. Hon kom hem sent. Hon bytte vatten för mig och gick och la sig chattrande med den där Fredrik . Jag såg mörkt på henne för han ringde upp henne och önskade henne god natt och då såg hon så lycklig ut fy vad  jag hatar människokärlek! la mig demonstrativt med ansiktet bort i från henne vid fotänden. Söndagen var seg som kola men då gosade hon med mig jätte mycket  och jag förlåter henne för att hon tycker bäst om Fredrik L. Men hon gillar uppenbart att kramas med mig när han inte är i samma stad…. motade bort henne med tassen ett tag när hon blev för kramig och satte mig i fönstret både på dan och kvällen och spejade ut på naturen utanför stället där vi bor. Vi körde hårmojängsrace  också  har blivit snabbare nu på står hon fodermatte jag menar vad gör man ensam i  hennes lya?;…på dagen antingen jobbar man med bollen eller så har man kattfnatt race för sig själv. Det innebär att jag låtsas bli rädd för olika ljud och rusar omkring i hela lyan och verkar jagad skönt. brukar göra sådana saker för att få ur mig pirret i kroppen.. som ni människor kallar för rastlös..het… Ja och i fredags fick jag ett ägg och i söndagen en bit ost..

Fodermatte har fått något problem med skype och facebook chattren..hon kan inte se dom hon chattrar med  med bild hon förstår inte varför eftersom datorn verkar på kameramässigt .. stackars henne långa mannen skall komma över och kolla på hennes dator kanske eller göra det via röda lådan. Kan katter få abstinens..sakna någon  som människorna kan.. tvivlar på det… Hon tjatade på om att hon saknade FL jätte mycket tillslut  daskade jag till henne med tassen.. och gick och la mig i tvättkorgen en stund detta var alltså på söndag kväll.. surmule  kallae fodermatte mig. Hon tvingade mig till tandborstnng också usch! jag fick ny mat och nytt vatten till tröst ingett ägg eller ost. La mig under sängen och surade  då ville inte gosa med henne då, sedan ångrade jag mig fram på morgon kvisten la jag mig på hennes arm och somnade och  då fick jag faktiskt en puss i nacken…ah lilla gulliga fodermatte sa jag och  rörde vid hennes ansikte med tassen. Ja hoppas på en bra vecka för er alla läsare! nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *