Fredagstankar från Tindra

Spread the love

Jo jag har försökt och kliva ut i det fodermatte kallar trapphuset några gånger jag tror jämt att det är en del av Fodermattes lägenhet konstigt va..skämms nästan för att säga det här jag har ju inte bott i lägenhet tidigare. I bland blir fodrmatte stressad av detta  att jag vill gå fritt där i trapphuset, i bland får jag snälla goa blickar från de där banka i väggarna människorna som kommer ut från andra dörrar  dom som fodermatte kallar för grannar. Förstår att jag kommer vistas långa stunder hos fodermatte fortfarande  och måste nog gilla läget att det är så litet här. I dag satt jag långa stunder på fodermattes köksbord när hon försökte jobba några timmar då flyttade hon på min stora svans hela tiden och så satte jag varnanade en tass i ansiktet på henne för att det gjorde ont en av gångerna , då vet ni vad hon gör då hon tar mitt huvid mellan sina händer och pussar mig på huvudet! dumma dumma fodermatte, jag som inte gillar pussar på huvudet….la mig en stund och sov när hon började knattra på datorn igen strax före lunch sedan började hon jobba mellan 13-16…

Jag blir ledsen av det här mörkret tycker inte om mörkret som andra katter gör då går jag och sover  i min lilla grotta! Det som jag tycker är bra är mattes sinne för hårmojäng race och att  göra kul saker med mig när hon har tid alltså och att busa med mig när hon har tid!. Då ger jag tillbaka av mer kattgos och sträva slickningar och ligga nära i sängen när hon är ensam. Nästa vecka kommer jag inte ligga hos henne säskilt mycket för att då kommer han ”gå konstigt sjukan tvåbeningen” tillbaka Fredrik..blev ju bortmotad när de skulle kramas och så men leka kan jag kanske sträcka mig till med honom och slicka honom på handen om han slår sig på  fingrarna eller nått…

Strax skall fodermatte ut och handla lite och köpa present för att i morgon em så är jag ensam igen från kl 15  till när det nu blir alltså för att hon skall nog till en kväll i farsta hos en killkompis då .. har jag tur så kommer hon hem vid midnatt..spela wii spel skulle det bli eller om det var såna med plastpluttar på ett bräde….eller såndt där med kort som läggs i högar och såtn på stort bord poker kallas det sa fodermatte när jag ville bita i hennes spelkort… får nog trösta henne dagen efter pussa henne i ansiktet när hon skall vakna på söndag så jag får nått vettigt käk eller vad tror ni händer?! Annars får jag väl servera mig själv i skålen om jag ändå kunde komma på hur magneter fungerar så jag skulle kunna få upp skåpsdörren själv med klorna som kattguden kunde glömma.. jag har inte blivit klipt i pulpan i fall ni trodde det. Bara tanken att bli klippt i klorna gör mig inte snällast i värden gott folk både två beningar och fyrbeningar…men attans vad arg jag blir när hon skall till och klippa mina skarpingar. Jag vill ha dom långa och vassa tänk om jag trillar ut genom fönstret vem skyddar mig då mot andra katter klåfingriga människor och ja en och annan trädgårdsmaksin i området.jag litar inte riktigt på fastighetsskötaren i området .. vet du vad han sa precis när jag kom till henne.” hon är så söt så man borde röva bort henne från dig!” fy för finsk sisu…. jag menar misunsamhet!

Fodermatte kan ju inte göra så mycket om han snor mig från henne om hon är borta på tidningen eller någon annan stans…… ja men inget jag hoppas på inför helgens bravader! nospuffar från Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *