God eftermiddag

Spread the love

Förstår inte vad människor är så förhäxade kring den där bildlådan, har inte matte  nått att göra så glor hon gärna på bildlådan speciellt om hon sätter in silverfärgade rundlar vid sidan om bildlådan i en annan fyrkantig sak  som kallas multimaskin..suck alltså…någon gläfste nått om dvd hemma hos ägaren maria när jag bodde där men då var jag fullt upptagen med att busa så jag smakade inte på någon cd..

Hur som helst  jag tycker om fodermatte för att hon pussar mig i nacken så skönt när hon vill gosa och så tycker jag inte borstningen inte är lika obehaglig nu ..när jag vant mig… I måndags klippte fodermatte mina klor på baktassarna eller skarpingar som jag vill kalla dom. Tyckte inte alls det var gott men jag hög henne i handen ttvå gånger för hon gjorde att det kändes obehagligt och gjorde i bland ont! Ingen röd saft..blod kom men tassarna kändes lite ömma då efteråt. gick och la mig i hallen då och såg argt på henne om hon gick in i badrummet efteråt.

Nu ligger jag och tjurar i min klösträdsgrotta fodermatte har liksom inte tid med mig i bland så jag sover i grottan och  så vidare.. har putsat mig och allt hoppas fodermatte har tid för mig i kväll! Fodermatte gjorde något dumt i dag hon städade badrummet nu har jag inga små silverfiskar närvarande dom hatar lukten av såpa så då håller dom sig i rören tills stanken va detta  försvinner. gillar mitt klösträd men jag vågar inte riktigt lägga mig högst upp tror att banknings varelserna skall komma och fånga mig om jag ligger där och sover om dagarna. hur som helst jag  lägger mig en stund till  i klösgrottan .

Nu på eftermiddagen så har matte fått skrivkramp eller klokramp vet inte riktigt vad ni människor kallar den . Ha en fortsatt trevlig kväll och natt…nospuffar Tindra!.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *