Tisdag ensam hela dagen nästan

Spread the love

Jag hatar tisdagar då går hon hemifrån tidigt och kommer hem ganska sent.. men i går måndag så kom hon också hem ganska sent nu har hon infört tandborstning vart annan dag av mina huggtänder.. det är den enda riktiga förbättringen och vet ni vad jag fick uppleva  igen.. kloklippning av baktassarnas ”skarpingar,”( klor),,och hon höll fast mig och tryckte ut klorna så hon skulle se bättre och det kändes ont så jag bet fodermatte i handen två gånger av pur rädsla!: Hon klagar på att det är svårt att se pul..an i mina klor om hon inte gör det framför en skarp lampa den vid sängen som jag skarpt ogillar! Vi katter ser liksom bättre än ni människor.. men fodermatte måste ha den lampan på om hon läser eller löser korsord i sängen och klipper skarpingarna på sådana som mig katterna! Ja nog väl jag kissade i köket av pur ilska för att jag inte fick en kokt skinkbit som tröst för att jag får vara ensam i dag en bit in på kvällen! Hon blev arg och skällde vad annars och fram med den där vidriga moppen som jag jämt vill bita i!! Hon kom senare än vad hon skulle i dag..igen …pilutta  henne att komma sent …I natt kurrade jag vid henne sida nästan hela natten  så lite tycker jag om henne fodermatten. Hon  pussar mig så skönt i nacken … Hon snackade om Kevin och hans vitblonda päls och att vi har ganska yvig päls båda två nu…jag vill ju träffa den där Kevin snart fasiken vad tiden går långsamt till april maj någon gång då jag anses tillräckligt stor för att träffa honom…Hoppas något intressant händer utanför fönstret i dag..”dagmasken” kanske vurpar på ända ( anders granne som har psykiska besvär) eller( fastighetsskötaren) ”skottar människan ”kanske gör något oväntat.. utanför fönstret…återstår att spana ut genom fönstret i dag..jag håller koll på grannskapet…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *