Helgen var verkligen häftiga katraster( kontraster)

Spread the love

Vad börjar jag är lite omtumlad fortfarande  Foder matte får  ursäkta men jag bet henne i tårna för att hon inte vaknade när jag ville i fredags. Jag tyckte hon skulle gå upp kl 5.30 men hon sov till 6 i dag..nå väl sedan gav hon inte mig ett ägg som i lördags! Nä bara helgmat..jag gjorde tydligen riktigt dåligt val i helgen  mer om etta om en stund. Fredagen var verkligen mysig och fodermatte kammade mig riktigt skönt på kvällen och jag fick sova framför henne i sängen de var väldigt mysigt så jag slickade henne uppmuntrande i ansiktet under natten då dom där salta tårarna kom när hon sov. Lördagen började lugnt hon kollade på morgon programmen i bildburken alldeles för länge och  sedan fick hon frenetiskt fixa till lyan inför sin systers ingång. Jag förstod inte att det skulle bli jobbigt, så plötsligt var det fyra nyfikna barn där också inte bara en ytterligare nyfiken vuxen människa som ville klappa och hålla. Jag flydde ofta in under sängen eller soffan och satt och glodde på en massa människoben och leksaker som dom små människobenen  lockade mig med för att jag skulle komma fram. vet att jag försökte rifsa en av små människorna när hon var för kramsjuk och drog mig i svansen fast fodermatte röt till. Nå väl de höll sig ofta lugna dom där barnen  eller småmänniskorna som brukar kalla dom..åt det där jag inte får äta för att jag är katt….choklad! Konstigt nog hade dom tappat lite och jag tog mig en smakbit äckligt gott är det förstå verkligen varför människor är så förtjusta i choklad! kände mig loj hela kvällen och lite  oförstående till foermatte och hennes systers oro fram på em innan den där syrran skulle åka. de kollade efter chokladflagor och jag kände mig skyldig så jag la mig under sängen på det där blå prassliga kassarna. Söndagen var trög Matte var trög kände sig inte hundra småsjöng på låtarna och micklade med datorn och jag kollade in fjärilskotletter i fönstret. Hon försvann ut med skräp i lördags och då var det väldigt tyst i hela huset  då sov jag djupt när hon kom hem.. Jag sover bäst när det är knäpptyst  på dagen uppe i mitt klösträds koja ni vet Ha det gott hej

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *