Nu ska hon ut i gen och göra saker utan mig!! eller?

Spread the love

Igår försökte jag skaka om fodermatte för att hon liksom sa något  om att gå ut i går fast i dag och då använde jag mina ”skarpingar” lite ojust ..ojj oj hon skriker värre än en katthane i mars! ( tänkte jag och försvann in under sängen och var osylig i flera minuterför henne åtminstone) Ja nu ska hon ju ut med fröken rosa som jag inte träffat än…suck alltså den färgen är inte riktigt min favorit.. trots att jag är vit i pälsen…måste ha något med fleecefiltens färg att göra färgen kväver mig!

fleecfilten ja matte var lite snurrig i huvudet så vi somnade inte förrän 1 i går . jag fick bli tandborstad typ vid midnatt.. uj uj vad jag ogillar grönblå kletiga saken som hon måste ha på borsten hon sticker in i min mun och rör vid mina huggtänder med…blä för tand…kräm.. tandkräks är det vad det borde kallas!

Hur som haver ni får se fodermatte i kväll i en teve nära dig! Hon skall på Idol inspelningen nämligen brukar lägga mig och stänga öronen när fodermatte lyssnar på sångarna och sångerskorna på detta vedervärdiga program tackar vet jag naturprogram då sitter jag på ”bildlåde bänken” och kollar in bilderna på djur och jag brukar röra vid dom bilder som påminner om mig…. dvs kattdjur..lejon, tigrar jaguarer och så vidare, och vanliga katter också  givetvis. Förstår inte vad människor egentligen måste höra på musik i bland när fodermatte sätter på klassisk musik dvs musik utan mjuka pratet eller hårda pratet då kan jag kanske inte bli så orolig….då kan jag som vanligt sätta mig i fönstret och kolla in fjärilskotletterna och annat kul utanför fönstret. blir nog promenad isnön..det kalla vita i morgon kanske upp till toppen för lite snöbus…får räkna med att landa i en mjuk pläd efteråt för att värmas upp lite  men inte mig emot älskar att krypa under övertyget på fodermattes säng också och vila upp mig där! Det är bland de skönaste gömställen jag vet om hemma hos fodermatte näst efter under soffan och gömma sig på skohyllan eller i någon garderob förstås.

Ja du i dag har fodermatte försökt få i hop en pall men hon gav upp kanske sovit för lite i natt tänkt på en viss Fredrik kanske.. jodå han är snäll och ofarlig satt ju i hans närhet på söndagsmorgonen då hade jag vant mig vid hans fåniga gång och vant mig vid hans lukt. Han luktar tik nämligen liten svart tik med spetsig nos..blandras. Han sa ju att han i bland satt hundvakt till sin systers hund..visst tusan..men tänk om hon är lika uppkäftig som Dilse min stora lilla skräck!

Matte trodde inte det.. hon verkade ofarlig sa hon. Jag är skeptisk brukar blänga på henne när hon säger att hon eventuellt kommer samman..nosas mig med den där svarta trasselsuddet….Jag ska inte ta något skit från en bjäbbig gatukorsning fräste jag till henne då!.

Ja alltså hundmänniskor och kattmänniskor kan de förenas …jag är skeptisk over and out måste tryna ..eh nosa lite så jag kan leka mera hårmojäng leken..fodermatte är hemma i kväll ..idolresan avblåst.. tack fröken rosa jag vill ha min fodermatte för mig själv! 🙂

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *