Matte är riktigt knäpp

Spread the love

Alltså för att hon glömt bort tandborstningen en kväll så var jag tvungen borstas på tänderna i går kväll hon lyckades pricka varje tand med den där slemmiga gröna borsten ..ugh med det där starka  färgade kletet på. Ja ja var väl mera snäll och bet henne inte i handen  denna kväll men orkade inte tramsa i dag. Jag fick ordentligt med krubb på kvällen och jag lapande vatten direkt efter det där borstandet..

Hon har liksom haft på  bildlådan hela förmiddagen när jag försökte sova när hon stängde av det  då la jag mig just …i grottan och slöt ögonen nu är det tyst hos dom som rör sig bakom väggen. Någon donald trump har segrat i nått som heter val…nej USA ett hiskligt stort land säger fodermatte och massor av kattor har också gått och valt sa hon på trump det är därför han segrat tror hon!? Alltså som jag förstår utifrån bilderna i bildlådan så kryper människorna in i lådor och skriver på små papper vem dom vill bli president låter nästan som en ost.. Ja ja han vill ha en ost  i 4 år hiskliga tanke och ingen vill äta upp honom…äh han är nog en seg typ den där Trump.. Hillary borde ha vunnit hon är nog en godare ost. Fodermatte säger att president är som lika fint som kungen och så här i Sverige…nästan

Jag såg jätte mycket på fjärilskotletterna utanför fönstret i morse när fodermatte behagade att  dra upp de grå gardinerna innan för de blanka genomskinliga  glaset.. väldigt intressant om jag får min vinterpromenad gjord..bävar för den tänk om det blir vansinnigt blött i pälsen då?! Inte i dag när det yr vita korn genom luften  säger Fodermmatte kanske på fredag…

Ja alltså bara en tanke så här i val…tider…vad skulle ni säga om katter tog över planeten skulle det inte bli fredligare då? Jag menar vi uppfinner inte något som kallas för pistoler och vi slåss på hedligt sätt. vi kastar inte något som brinner och sprätter i väg; vi är rädda om vår päls förutom dom där nakna stackarna  nakenmissarna som ser helt idiotiska ut!

Hade vi tagit över jorden hade vi åtminstone inte förstört den härliga naturen och fjärilskotletterna och pipkotleterna och allt annat gott utomhus för att åka bullriga bilar och  så…kanske utvecklat tystare åk saker som inte sprätte ut lukta illa saker….ja det var ju bara rena kattankar så  efter fiaskot som fodermatte kallat det …fias ko tycker jag det lät  som .. Borde nog kolla om jag har vax i öronen…suck eller så är jag bara trött snark från nattarbetande Tindra med klös!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *