Samanfattning av en småknas…trig helg

Spread the love

Ja Tindra här alltså jag känner mig fortfarande lite seg efter helgen med fodermatte och den där killen med gå konstig sjukan ( CP)… v lördagen började ju ganska lugnt dom var hemma och mös med mig och såg till att jag skulle busa av mig ordentligt( hårmojäng race bla). Dom avbröt sina starter lite ojämnt och jämt måste jag påpeka att hallå ”schicka i väg mojängen nu jag vill springa”. De satt och gulligullade med varandra  ungefär som matte och jag men med tillägg pussa dessa vidriga blöta ide usch. satt i klösträdet fram på eftermiddagen och stirrade mörkt på fodermatte kändes som hon var försvunnen den som brydde sig i mig och så.

Trots att jag tyckte han verkade vara en snäll tvåbening och så han lekte ju långa stunder med mig under förra dagen fredagen då matte var över till Ekerö ön och firade sin mammas far. Så fort som fodermate kom hem var han mer och mer intresserad av henne. Jag blev lite för påflugen under natten när de ville vara ensamma lite  tillslut puttade hon ut mig första gången från hennes mjuka säng jag gick och surade  under soffan hela natten och var knäpptyst så när dom behagade kliva upp på lördagen hittade dom inte mig först. Jag tittade ut för att jag hörde att hon skramlade med min matskål. Hon  hade fyllt på den innan hon åt frukost med den där gå konstig sjukan tvåbeningen.  Han är den smalaste personen jag sett på länge faktiskt . De la sig efter deras frukost och ville inte bli störda  men jag terrade dom med hårmojängen ett par gånger bet nästan killen i benet när han lyckades peta till mig med sin ena fot.

He  he he he skrattade rejält på kattska och så men fick bita i det sura äpplet, blä fodermatte satte bryskt ner mig på golvet nedriga katt! sa hon bitas sådär  -sa hon och så kröp ho ner hos den där tycka om honom typen igen. jag gick och surade i hallen och på lådan  ja hur som helst söndagen kom så småningom men då satt de extra länge och snackade med varandra och pussades! usch jag förstår inte varför det är så viktigt att titta på varandra och slaska så ….satt och blängde på dom en lång stund innan hårmogängs leken på egen hand verkade mer lockande.  jag försökte ligga i sängen  sedan men matte envisades med att bädda sängen  och jag brottades med henne om överkastet som jag alltid gör försöker göra så hon struntar i att bädda. snyft hon vinner varje gång nästan

Nå väl när han åkt den där fredrik så gick matte ut och gick när det blåste som mest och gick i från sina vantar och ja man kan bli förvirrad tydligen  om man är människa alltså. Hon var kall om händerna hela kvällen sedan himla fodermatte.! Nå väl fick ordentligt med krubb i morse och ja nu vilar jag i mitt cribb min grotta i klösträdet… attans va jag trivs där och jag behöver inte få mattes ögon på mig hela tiden…me like!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *