Jo du nu osar det katt alltid… eller en person försöker fjäska sig in hos fodermatte

Spread the love

Jo för står ni fodermatte har en vän på besök en manlig vän Fredrik heter han visst  från skaraborgstrakten. Jo du han tror att han skall bl lika mycket kompis med mig som fodermatte är, med mig men jag tvivlar faktiskt i bland fortfarande . Han är inte så lång och så går han konstigt   tycker jag har spanat in hur han går när fodermatte varit borta och handlat och så…det där ”gå konstigt sjukan” heter visst ”cp” cat pares kanske han går ungefär som när jag smyger på framfoten liksom ;ser lite skojigt ut  faktiskt. Brukar flina mot honom i smyg när han inte ser vågar liksom inte fnissa åt hans fåniga gångstil,….. då kanske han inte vågar vara kvar hos fodermatte, Jo alltså bortsett från att fodermatte faktiskt inte bryr sig lika mycket om mig sedan han kom igenom dörren så gillar jag att terra fodrmatte och Fredrik som delar säng…från första dagen de sågs IRL

Blir helt kall av svartsjuka när dom kramas och pussas  och kryper intill varandra i hennes säng eller på soffan. Klösträdet är min räddning jag ligger i klösträdgrottan och spanar på dom eller på vad dom gör i fodermattes lägenhet….typ vad dom käkar och så mycket intressant.Fodermatte fjäskar verkligen för den där killen och så . Anar att han kommer fjäska för henne lika mycket när hon skall till honom och hälsa på och då kanske jag blir till mina ägare en stund på semester.

Ja i går var jag ju ensam en bra stund under kvällen fram till 21 ca  sedan var fodermatte lite skamsen att de blivit lite sena  och kramade mig  en lång stund borrade in mitt huvud mot hennes bröst och gnydde -saknat dig Matte jätte mycket varför måste ni göra saker utan mig? vi var på bio – sa hon då och log mot den där Fredrik och  så sa hon att hon och han vart på piza hut och ätit  också. Fattas bara annat hon får äta jätte god mat med honom och jag fick äta den små trista torrfodret usch va orättvisa jag tyckte dom var i går surade och ville inte vara samarbetsvillig under kvällen!. Fodermatte lyckades ta mig och borsta tänderna på mig trots att jag var väldigt misstänksam mot henne hela kvällen.  Där efter smackade jag irriterat åt henne och blängde på den där ” gå konstigt människan” Fredrik som försökte ställa sig in och va snäll! Visst han var ju snäll nog och kunde klappa mig som man bör göra,  men jag terrade dom ordentligt under natten jag blev utputtat av matte två gånger från sängen. Jag  la mig i hallen och på soffan under natten för att jag orkade verkligen inte se turrturduvorna röra vid varandra usch  pussas…blä mådde liksom illa av allt sött gulligullande. Ta da nästa vår kanske det är jag som får gulligulla med den där Kevin!

nospuffar Tindra!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *