Jaha lång tisdag utan fodermattes sällskap eller?!

Spread the love

Hon är för jobbig i bland snackar  hon om allt kul hon skall göra när hon inte är med mig  nu på morgonen var en sådan dag. Hon pratade om bio och vad jag förstår av bilder på bildlådan är att man sitter i sköna stolar och äter popcorn och kanske dricker något sött som alla tvåbeningar tycks gilla läsk. Provsniffade på lite läsk sånt som fodermatte hade lämnat utan att ställa det där jag inte kunde nå det och det luktade konstigt så så jag vägrade testa även om jag skulle hunnit. Ja ja alltså det enda knasiga jag gjort var ju att smaka på våffla ( delar av en sådan  som hängde på grejer i metall gropen i köket) Ja alltså visst den smakade ganska gott och så det var inget rött och sött på den men ja förstår inte varför jag skulle dit med nosen och smaka. får ont i magen  av bara tanken på den där maten.. torrfodret som fodermatte kallar för mat till mig ja ja det är väl ok smakar nått köttigt men jag föredrar annat, ost och smör och jag inbillar mig att leverpastej är mums fillebabba. När jag ser henne bre den på en sån där förbjuden smörgås då börjar jag protestera vilt och jama vill ha vill ha !. Hon säger jämt nej och frestar mig jämt med sina leverpastejmackor! speciellt skriker jag efter dom där leverpastej sakerna på morgonen, för att då suger verkligen torrfodret!

När Fodermatte  talade om sin mamma och syster så saknade  jag mina syskon och mamma  pappa har jag nog inte sett hemma hos matten som tog hand om mamma och mig och de övriga kattungarna  som mamma födde då den 13 april  i år.

Jag saknade mamma då i dag när Fodermatte tjatade om det där bio och jag pep ganska ynkligt  visserligen innan hon åt nått på morgonen så stod Fodermatte med mig i famnen en lång stund och snusade mig så skönt i nacken och sa så fina ord till mig… om jag kunde gråta så hade jag gjort det … får sova extra tätt intill henne i natt och slicka hennes  hand eller panna eller nått . Hon är så gullig fodermatte för att när jag ser henne i hallen på kvällen eller när hon kommer hem då får jag ju ofta e smekning över huvudet eller att hon bara tar upp mig i sin famn, då ser hon ofta snäll ut  för att då är hon oftast trött ut..älskar när hon kommer hem och stökar och busar med mig. Bästa tiden då jag är vaken.! nospuffar Tindra!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *