Måndag morgon har inte kunnat vara lugn i natt

Spread the love

Jo läsare hörde många morrande röster bakom väggen och kunde inte koppla av sprang runt med snör mojängen la upp den till fodermatte flera gånger så jag slapp tänka på  de jobbiga ljuden. människors morrande gillar jag inte usch  jag blir som kall i kroppen och jag måste rasa av mig. tillslut hoppade jag upp i mattes säng och kurade i hop mig hos henne en stund då somnade hon djupt och reagerade inte förrän jag la mig framför henne  och kurrade högt . Jag är verkligen inte bra i magen jag sprang in  sandlådan på en gång och det blev fartränder på golvet . fodermatte skällde på mig en lång stund medans hon  strök med fuktiga trasslet över golvet. Hon ska tvätta mera i dag sa hon alltså  i vita snurrlådan, jo ja tackar ja är jämt frestad att prova att rulla runt i den varje gång hon öppnar luckan. Hon blir arg på rösten varje försök, hon snackar om katter hon läst om som dött i en sån där apparat.tror faktiskt inte att det kommer vara jag bara provligga där i säger jag fodermatte ser på mig som om jag ber henne få en egen nyckel till hennes hem typ.föresten satt jag jättelänge och spanade på fönster plattan  på saker och ting utanför fodermattes hem och då var det där jätte dumma svartvita fjäderkotletterna där igen och pickade på fönstret och kraxade sina retord. Bev jättearg och fräste mot dem men dom bara skrattade 🙁

När hon gick i morse( fodermatte alltså) så blev jag riktigt rädd för att då började  de där morrande rösterna igen och då stack jag in under fodermattes säng för att kolla väskan med gosedjur som jag sett att hon pillat på i början när jag var hos henne. i går söndag försökte hon klippa mig i tassen igen men hon sa klorna . Dumma dumma fodermatte -fräste( jamande) jag då och högg henne i handen!. Jag är jätterädd när jag är ensam i fodermattes lägenhet tror stensäkert att inbrottstjuvar skall komma in genom brevlådan om hon är borta några längre stunder. Speciellt när många människor springer utanför stora dörren. Då behöver jag mina klor  jamar jag till fodermatte- för att skrämma dom på flykten!, Då skrattar fodermatte i bland eller så lägger hon sitt huvud på sned – är du en stor tiger tror du Tindra?… Ja jamar  jag -jag är en liten tiger som kan bita vem som helst i tårna som kommer in till din lya när du inte är hemma! När hon gick med skramlande saken så gick jag och åt i köket och satte mig i köksfönstret för att putsa mig lite

Nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *