i bland blir jag tanksam

Spread the love

Tindra här i bland kan jag bli fundersam  fodermatte är skiträdd för en tidigare ” tycka omare” och i bland verkar hon fantisera om hur hon snackar med honom. Jag  brukar sitta och kolla på henne när hon fantiserar men det är liksom ingen hejd på det i bland brukar jag bryta hennes knäppa såna stunder med ett hårband i  munnen, då är hon som en vanlig matte och tar upp mig i famnen och gosar med mig en stund. Hon är bra rolig men när hon skjuter i väg hårmojengen och jag springer i väg för att leta så tappar jag liksom fokus också bland . Roligast kommer bli när hon får besök nästa vecka. En riktig man säger hon ingen har ju vart och besökt henne sedan jag kom till henne utom hennes systers barn Dilin och Wille. Dom var bra kunde spela boll med mig och så. Ja jag har haft en bra morgon lite extra morgon gos med fodermatte och så. . Ja nu tar jag mig lite lunch sedan skall jag nog  gå och slagga i grottan i mitt klösträd där får jag vara i fred från mattes knasiga ideer  med snabelfraken eller något annat städaktigt som hon envisas göra just på fredagar!! Usch och fy  snart kommer några schysta bilder på mig från första tiden hos fodermatte! Nospuffar  Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *