Godisdag hela veckan ….hela veckan

Spread the love

Fodermatte lekte med mig en lång stund i går kväll jag blev helt enkelt jätte tröt.t  vi vaknade till smatter mot fönstret. regn kallar fodermatte det. Jag kallar det för våta spikar mot min päls  kände av det när jag var yngre och precis kommit till min nya ägare ….fodermatte smekte mig en lång stund med borsten sedan vi gått upp  med killiga grejen pälsen såg jätte stor ut.

Sedan  spelade vi boll inomhus och väntade på att regnet skulle försvinna. Jag tröttnade efter en stund och la mig för första gången uppe längst uppe i klösträdet för att nu luktade stället jätte gott av något som fodermatte kallar kattmynta. Fodermatte klappade mig uppmuntrande på huvudet och sa att klösträdet skall ju användas  hela ställningen  och då la jag mig till rätta och slöt ögonen. Hon var borta  när jag vaknade men hon hade bytt vatten och lagt upp foder …sängen är bäddad och jag gick ner och lekte med sakerna i blå trä grejen …bet lite extra i dom små nallarna som hon lagt där sedan hörde jag en massa människor som gick nedanför fönstret och satte mig en stund och posade  i fönstret . Människorna verkade helt sålda för de pekade och skrattade. somnade på fönsterbrädan efter en stund . Vaknade efter lång stund av att matte kom hem och var söt på rösten.  hon hade träffat Rasmus kattpojken som hennes vän Elisabeth  äger och han hade tackat så hemskt mycket  för presenten en röd fotoboll. Jag blev så glad och blev extra gosig  mot henne trots att hon envisades hålla på med tandborsten i min mun . först gömde jag mig under sängen och glodde på hennes  fixande hemma  . sedan satt hon och snackade med runda killen från väschötska slätterna  och jag  skulle visas upp. Hon gjorde bort sig och skrattade extra mycket med honom på datorskärmen. förstod det när jag skulle till matskålen luktade det äckligt från stolen där hon satt/ suttit… Människor skall inte lukta illa från baken särsilt inte i kök och jag vågade inte gå och äta på flra timmar . Typ när jag hörde att fodermatte slutat snurra runt i sängen då gick jag och åt jätte länge och framför allt lapa vatten . Ok jag har smakat på våffla för några veckor sedan och då luktade jag illa sa Fodermatte men va tusan om man inte får äta sånt människokäk varför ha kvar skräpet på min rutt liksom .  smakade väl ok men oj va ont i magen jag fick! Ja jag är nyfiken katt det får jag nog äta upp någon gång. Jag  älskar ju att sniffa runt på spisen på kvällar eller när matte inte fattar att något luktar gräsligt gott ….ramlade ner från spisen i lördags och  ja jag måste ha tryckt till nått i tassarna påstår fodermatte.. hon klämde på tassarna innan hon la sig och kändes inte kul bet henne i handen. Hon lyfte över mig till soffan, hon blev irriterad och sa usch Tindra fy inte bita mig i handen när jag försöker se om du skadat något i tassarna!. fattar hon inte att jag stukade tassarna är hon på kattska riktigt scvinig.. en sån som terrar oss kattisar.

God natt och nospuffar Tindra

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *